POLYESTER CIRTBANT
%100 polyester iplikten üretilen modelimiz yüksek tutuş performansı ve uzun ömür beklenmeyen sık açılıp kapanmayan kullanım alanlarında tercih edilmektedir. Stoklarımızda sadece siyah beyaz renkleri bulunmaktadır. Çadır branda – perde gibi sık açılıp kapanmayan cırtbant uygulanan alanlarda kullanımı daha yaygındır. Ekonomik grupta olan POLYESTER cırtbantlar fiyat avantajı sağlamaktadır.

MİX CIRTBANT
Naylon polyester karışık üretilen  polyester yoğunluklu ürettiğimiz üründür, ekonomik fiyatı ve uzun ömürlü kullanımı sayesinde birçok alanda tercih edilmektedir. 5.000 kez açma kapama performansına sahip cırtbant sadece siyah beyaz olarak üretilmektedir. Renkli üretim yapılmamaktadır, sürekli stok sayesinde istenildiğinde kısa zamanda servis yapılabilmektedir. Uzun ömür ve tutuş gücü beklenen birçok alanda kullanılmaktadır.

NAYLON CIRTBANT
%100 polyamide (nylon) ipliklerden üretilen NAYLON  cırtbantlar  yüksek iplik mukavemet değerlerine sahiptir. NAYLON cırtbantlar boya çekimindeki yüksek performansı ile istenilen tüm renklerde üretim yapılabilir. NAYLON  cırtbantın yüksek tutuş ve ayrılma mukavemeti sayesinde performans beklenen kullanım alanlarında sorunsuz çalışır, dış mekan yada hava şartlarının ağır olduğu alanlarda tercih edilir. NAYLON cırtbantların çekmezlik ve haslık değerleri yüksektir. 1 cm’den 20 cm’ye kadar istenen tüm renklerde üretim yapılabilir. NAYLON cırtbantlar OEKO-TEX sertifikasına sahiptir. Azo boyar madde yada herhangi bir yasaklı kimyasal içermez, hazır giyim- sağlık-askeriye-dış mekan-temizlik-ayakkabı-perde ve endüstriyel birçok alanda kullanılmaktadır.